Milwaukee

Velkommen til Milwaukee , hvor vi leverer branchens førende værktøjer til professionelle håndværkere og entusiastiske gør-det-selv-personer. Med deres omfattende sortiment af kraftfulde og pålidelige værktøjer er vi dedikerede til at hjælpe dig med at opnå fremragende resultater i dine projekter.

Milwaukee værktøj er kendt for sin innovative teknologi, holdbarhed og overlegen ydeevne. Deres værktøjer er skabt til at tackle de mest krævende opgaver og er designet til at stå imod selv de mest udfordrende arbejdsmiljøer. 

Vælg Milwaukee værktøj og oplev forskellen i kvalitet, præstation og pålidelighed.

Vis som Gitter Liste

Varer 33-48 af 543

Faldende orden
pr. side

Opgrader dit værktøjsarsenal med værktøj fra Milwaukee i dag og oplev forskellen!

Hvis du er en professionel håndværker, der kræver pålideligt og kraftfuldt værktøj, eller en dedikeret gør-det-selv-entusiast, der værdsætter professionel kvalitet, er Milwaukee det rette valg for dig.

Milwaukee er designet til at levere en enestående ydeevne, holdbarhed og præcision. Uanset om du arbejder med træ, metal, beton eller andre materialer, har Special-Butikken det perfekte værktøj til din opgave.

Ved at vælge Milwaukee investerer du i pålidelighed og langvarig ydeevne. De forstår betydningen af at have det rigtige værktøj ved hånden, der kan håndtere krævende opgaver uden problemer. Med Milwaukee kan du øge din produktivitet, effektivitet og kvalitet i dit arbejde.

Gå ikke på kompromis med din arbejdskvalitet - invester i værktøj, der kan følge dit tempo og levere gode og pålidlige resultater.

Køb Milwaukee, og oplev forskellen i kvalitet, pålidelighed og ydeevne. Gør dine projekter til en succes og skab noget, du kan være stolt af.

Special-Butikken Milwaukee Special-Butikken Milwaukee
Milwaukee Verdenskort Milwaukee Verdenskort

Kvalitetsværktøj til Byggebranchen og Professionelle gør-det-selv-folk

Milwaukee er kendt for sin omfattende produktlinje inden for elværktøj, tilbehør og arbejdstøj, der alle er nøje designet til at imødekomme behovene hos professionelle og private brugere. Se et lille udvalg af de mest populære produkter inden for Milwaukee

12V Maskiner:

  • M12™ kompakt boremaskine: En alsidig og kraftfuld boremaskine, der giver nøjagtige resultater selv i trange områder.
  • M12™ installationsskruetrækker: Perfekt til præcisionsarbejde med let installation af skruer i forskellige materialer.
  • M12™ multisliber: En alsidig sliber, der kan tackle forskellige overflader og materialer med lethed.

18V Maskiner:

  • M18™ slagboremaskine: En kraftfuld maskine, der gør det nemt at bore i hårde materialer som beton.
  • M18™ vinkelsliber: Ideel til skæring og slibning af metal og stenmaterialer med præcision og kraft.
  • M18™ borehammer: Perfekt til tunge boreopgaver i beton og murværk.

230V Maskiner:

  • Milwaukee's 230V Vinkelslibemaskine er ideel til skæring, slibning og polering af metal, sten og beton. Med en kraftfuld motor og robust konstruktion giver den præcis kontrol og sikkerhed under brug.
  • Milwaukee's 230V Metalsav sikrer nøjagtig skæring af metal med høj hastighed og ergonomisk design for komfortabel brug.
  • Milwaukee's 230V Ligeslibemaskine er alsidig og kraftfuld til slibning af forskellige overflader med justerbart slibehoved og ergonomisk design for nem håndtering.

Milwaukee Arbejdstøj:

  • Milwaukee arbejdsbukser: Slidstærke bukser, der giver komfort og beskyttelse under arbejde på byggepladsen.
  • Milwaukee arbejdsjakker: Holdbare jakker, der giver varme og bevægelsesfrihed, samtidig med at de beskytter mod elementerne.
  • Milwaukee handsker: Ergonomiske handsker, der giver komfort og beskyttelse mod slid og skrammer under arbejde.

Milwaukee Tilbehør:

  • REDLITHIUM batterier: Kraftfulde og langtidsholdbare batterier, der sikrer konstant strømforsyning til Milwaukee værktøjer.
  • Milwaukee bore-/skruesæt: Et udvalg af højtydende bor og skruer, der passer perfekt til Milwaukee værktøjer.
  • Milwaukee bits og borepatroner: Præcise og holdbare bits og borepatroner, der sikrer pålidelig ydeevne og nøjagtige resultater.

Uanset hvilken kategori du vælger fra, kan du være sikker på, at Milwaukee tilbyder værktøjer og tilbehør af højeste kvalitet, der er designet til at forbedre produktiviteten og holdbarheden på din arbejdsplads. Med fokus på innovation og brugervenlighed fortsætter Milwaukee med at levere avancerede håndværksløsninger til professionelle brugere over hele verden.

Milwaukee

Der er flere fordele ved at vælge Milwaukee. Her er nogle af de vigtigste:

Høj kvalitet og holdbarhed: Milwaukee er kendt for sin fremragende kvalitet og holdbarhed. Værktøjerne er designet til at modstå krævende opgaver og kan klare langvarig brug uden at miste ydeevne eller pålidelighed.

Brugervenlighed og ergonomi: Milwaukee er designet med fokus på brugervenlighed og ergonomi. Greb og håndtag er behagelige at holde, hvilket minimerer træthed under langvarig brug. Værktøjerne er også lette og godt afbalancerede, hvilket giver bedre kontrol og håndtering. med Milwaukee udvalg af batterier så du kan få mindske vægten af maskinen, så du mindsker vægten af værktøjet. Kig også på Milwaukees arbejdstøj som både har masser af komfort og prakiske elementer så som forstærkede syninger. Ikke mindst er et klassisk og professionel design med til at gøre dig klar til arbejdsopgaverne, uanset om du arbejder som håndværker eller er en gør-det-selv mand.

 

Garanti og kundesupport: Milwaukee tilbyder op til 3 års garanti ved at register din maskine på deres hjemmeside. Du kan også selv sende din maskine direkte til service udenom forhandleren og selv vælge hvor dit værktøj skal hentes. Det giver den fordel at du kan spare et par dage i forsendelse, ved at sende den direkte ind til Milwaukees servicecenter.

Disse fordele gør Milwaukee til et foretrukket valg for både professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster, der søger pålidelige, kraftfulde og holdbare værktøjer.

Se link: 

Registering af forlænget garenti og reperation:
https://warranty.milwaukeetool.eu/dk-dk/home

 

Milwaukee Service blanket: https://static.milwaukeetool.eu/NetC.MilwaukeeTools/media/Danish-media-library/Service/Milwaukee-service-form-2019-XDK.pdf?v=1561129130000

 

Sådan gør du- Garenti reperation:
https://dk.milwaukeetool.eu/service/eservice/

Milwaukees Logo Milwaukees Logo
Butiksfacade Butiksfacade

Fragt

Bestil for 400,- og få gratis fragt. Vær opmærksom på, at denne særlige fragtpris kun gælder for levering i Danmark, inklusiv danske brofaste øer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller forespørgsel om Milwaukees produkter eller har brug for rådgivning omkring valget af din næste produkt, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.