Milwaukee Maskiner

Uanset om du er professionel håndværker eller dedikeret hobbyist, leverer Milwaukee-maskiner det bedste inden for kvalitetsværktøj. Med fokus på holdbarhed, kraftfuld ydeevne, innovation og brugervenlighed, skiller Milwaukee sig ud fra andre producenter. Opdag vores brede udvalg af værktøjer i dag og oplev forskellen. Hos Special-Butikken i Herning finder du alt, hvad du behøver, fra værktøj til arbejdstøj, både online og i vores store fysiske butik.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 49-64 af 258

Faldende orden
pr. side

Milwaukee maskiner - din pålidelige partner for kraftigt værktøj

Opdag vores brede udvalg af Milwaukee-maskiner, der er designet til at tackle ethvert projekt med kraft og præcision. Uanset om du har brug for en pålidelig bajonetsav, en kraftfuld boremaskine eller en alsidig multicutter, har vi det rette værktøj til dig. Vores sortiment inkluderer også blæsere, polermaskiner, popnittepistoler, skraldenøgler og meget mere. Uanset om du arbejder på en byggeplads, i dit hjem eller i haven, kan du regne med Milwaukee-maskiner til at levere pålidelig ydeevne hver gang. Oplev forskellen med Milwaukee-maskiner i dag, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte værktøj til dine behov.

Milwaukee Maskiner 1 Milwaukee Maskiner 1
Milwaukee Maskiner 2 Milwaukee Maskiner 2

Kvalitet, Produktivitet og Sikkerhed

 

Kvalitet: Milwaukee-maskiner, et symbol på overlegen kvalitet

Som forhandler af Milwaukee-produkter sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder kun det bedste. Milwaukee-maskiner er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. Med deres omhyggeligt udvalgte materialer og avancerede teknologi er Milwaukee-produkter designet til at levere pålidelig ydeevne selv under de mest krævende forhold. Når du vælger Milwaukee-maskiner gennem os, kan du være sikker på at investere i værktøj, der holder i lang tid og leverer fremragende resultater hver gang.

Produktivitet: Øg din produktivitet med Milwaukee-maskiner

Vores sortiment af Milwaukee-maskiner er skabt til at øge din produktivitet og effektivitet på arbejdspladsen. Med kraftfulde motorer, innovative funktioner og ergonomisk design er Milwaukee-maskinerne optimeret til at tackle selv de mest udfordrende opgaver med lethed. Uanset om du arbejder inden for byggeri, håndværk, eller gør-det-selv-projekter derhjemme, kan du regne med Milwaukee-maskiner til at hjælpe dig med at få jobbet gjort hurtigere og mere effektivt.

Sikkerhed: Arbejd sikkert med Milwaukee-maskiner

Din sikkerhed er vores prioritet. Derfor tilbyder vi kun Milwaukee-maskiner, der er designet med fokus på brugervenlighed og sikkerhed. Med avancerede sikkerhedsfunktioner, ergonomisk design og robust konstruktion kan du føle dig tryg ved at bruge vores produkter på arbejdspladsen eller derhjemme. Vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder kan udføre deres arbejde med tillid og fred i sindet, velvidende at de har pålideligt og sikkert værktøj fra Milwaukee ved deres side.

 

Når du vælger os som din forhandler af Milwaukee-maskiner, vælger du ikke kun kvalitet, produktivitet og sikkerhed - du vælger også ekspertise og pålidelig service. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde det rette Milwaukee-værktøj til dine behov og støtte dig gennem hele din arbejdsproces.

 

Effektive løsninger med Milwaukees maskiner

 

Opdag et univers af kraftfulde og alsidige værktøjer med Milwaukee. Vores brede sortiment af maskiner og udstyr dækker ethvert behov, fra præcis skæring og borearbejde til effektiv rengøring og inspektion. Uanset om du er professionel håndværker eller en passioneret gør-det-selv entusiast, leverer Milwaukee-maskiner pålidelige løsninger, der kombinerer kvalitet, produktivitet og sikkerhed. Lad os dykke ned i vores underkategorier og udforske de mange fordele og effektive løsninger, de tilbyder.

 

Bajonetsave: Perfekte til præcis og effektiv skæring af forskellige materialer som træ, metal og plastik. Med Milwaukee bajonetsave får du kraftfulde og nøjagtige skære resultater, hvilket gør dem ideelle til både professionelt brug og gør-det-selv-projekter.

Blæsere: Milwaukee-blæsere er uundværlige til rengøring af arbejdsområder, fjernelse af snavs og blade eller til at tørre overflader. De er bærbar, kraftfulde og effektive, hvilket gør dem ideelle til forskellige opgaver, både inden for byggeri og havearbejde.

Boremaskiner: Med Milwaukee-boremaskiner får du kraftfuld boring og præcis kontrol. Uanset om du har brug for at bore i træ, metal eller beton, tilbyder Milwaukee et bredt udvalg af boremaskiner til enhver opgave, fra lette DIY-projekter til tunge professionelle opgaver.

Kombipakker: Milwaukee-kombipakker giver dig alt, hvad du har brug for til dit projekt i én praktisk pakke. Med kombipakker får du en samling af forskellige værktøjer, såsom boremaskiner, slagnøgler og slibemaskiner, der alle er designet til at arbejde sammen og levere effektive løsninger til dine behov.

Multicutter: Milwaukee-multicuttere er alsidige værktøjer, der kan bruges til en lang række opgaver, herunder skæring, slibning og polering. Deres kompakte design og kraftfulde motorer gør dem ideelle til præcisionsarbejde på forskellige materialer.

Polermaskiner: Med Milwaukee-polermaskiner kan du opnå en fejlfri finish på dine projekter. Deres kraftfulde motorer og justerbare hastighedsindstillinger giver dig mulighed for at opnå professionelle resultater hver gang, uanset om du arbejder med metal, træ eller lak.

Popnittepistoler: Milwaukee-popnittepistoler gør det nemt og hurtigt at fastgøre materialer sammen med popnitter. Deres ergonomiske design og kraftfulde ydeevne gør dem til det ideelle valg til konstruktion og montageopgaver.

Skraldenøgler: Milwaukee-skraldenøgler tilbyder hurtig og effektiv fastgørelse af bolte og møtrikker. Deres robuste konstruktion og ergonomiske design giver dig mulighed for at arbejde komfortabelt og sikkert i selv de mest krævende situationer.

Slagboremaskiner: Med Milwaukee-slagboremaskiner kan du bore hurtigt og effektivt i hårde materialer som beton og murværk. Deres kraftfulde motorer og slagmekanismer giver dig mulighed for at håndtere selv de mest krævende boreopgaver.

 

Milwaukee Maskiner 3 Milwaukee Maskiner 3
Milwaukee Maskiner 4 Milwaukee Maskiner 4

Slagskruemaskiner: Milwaukee-slagskruemaskiner er designet til at gøre skruning hurtig og nem. Deres kraftfulde motorer og høje drejningsmoment gør det muligt at køre skruer ind med lethed og præcision.

Slibemaskiner: Med Milwaukee-slibemaskiner kan du opnå glatte og jævne overflader på forskellige materialer som træ, metal og beton. Deres kraftfulde motorer og justerbare hastighedsindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse slibningen til dine specifikke behov.

Støvsugere: Milwaukee-støvsugere giver dig mulighed for at holde dit arbejdsområde rent og støvfrit. Deres kraftfulde sugeevne og effektive filtreringssystemer sikrer en effektiv fjernelse af støv og snavs, hvilket gør dem ideelle til byggepladser og værksteder.

One-key maskiner: Milwaukee One-Key-maskiner er udstyret med avanceret teknologi, der giver dig mulighed for at tilpasse og styre værktøjets indstillinger via en mobilapp. Dette gør det nemt at optimere værktøjets ydeevne og sikkerhed, samt spore og administrere dit værktøj.

Kombihammer: Milwaukee-kombihammere kombinerer bore- og slagboringsfunktioner i ét værktøj, hvilket gør dem ideelle til tunge boreopgaver i materialer som beton og murværk. Deres kraftfulde slagmekanismer og robuste konstruktion sikrer effektiv og pålidelig ydeevne under selv de mest krævende for

hold.

Skruemaskine: Milwaukee-skruemaskiner tilbyder hurtig og effektiv fastgørelse af skruer i forskellige materialer. Deres kraftfulde motorer og ergonomiske design gør det nemt og behageligt at arbejde med skruer i længere perioder.

Havemaskiner: Milwaukee-havemaskiner giver dig mulighed for at udføre havearbejde med lethed og præcision. Deres kraftfulde motorer og ergonomiske design gør dem ideelle til opgaver som trimning, beskæring og hækkeklipning.

Sav: Milwaukee-sav er designet til præcis og effektiv skæring af forskellige materialer som træ, metal og plastik. Deres kraftfulde motorer og skarpe klinger sikrer nøjagtige og professionelle resultater hver gang.

Inspektionskameraer: Milwaukee-inspektionskameraer giver dig mulighed for at inspicere utilgængelige områder med lethed og præcision. Deres kraftfulde lyskilder og højopløsningskameraer sikrer klare og detaljerede billeder, hvilket gør dem ideelle til inspektion af rør, motorer og andre trange områder.

Optimer din arbejdsdag med Milwaukee's Værktøjer: En Guide til Maksimal Ydeevne

Optimer dit værktøj med Milwaukee's innovative løsninger! Uanset om du er en erfaren håndværker eller en entusiastisk gør-det-selv'er, kan du forbedre effektiviteten og resultatet af dit arbejde ved at implementere disse strategier:

Udnyttelse af avanceret teknologi: Milwaukee er kendt for at integrere avancerede teknologier i deres værktøjer, såsom trådløs tilslutning, digital styring og børsteløse motorer. Udnyt disse funktioner til at øge produktiviteten, forbedre nøjagtigheden og reducere nedetid.

 

Opgrader til One-Key-teknologi: Med Milwaukee's One-Key-teknologi kan du tilpasse og styre dit værktøj via en mobilapp. Optimer indstillinger, spor ydeevne og undgå tabte værktøjer med denne avancerede funktion.

Vælg det rette batteri: Milwaukee tilbyder et bredt udvalg af batterier til forskellige værktøjer. Vælg det rigtige spændingsniveau og kapacitet for at sikre optimal kraft og driftstid.

Hold dine skær skarpe: Uanset om det er en sav, slibemaskine eller boremaskine, sørg for at holde skærene skarpe. Regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning af slidte skær forbedrer ikke kun ydeevnen, men forlænger også værktøjets levetid.

Udnyt smarte tilbehør: Milwaukee tilbyder specialiseret tilbehør til forskellige opgaver. Vælg det rette tilbehør som saveblade, borebits eller slibeskiver for at optimere effektiviteten af dit værktøj.

Hold øje med opdateringer: Milwaukee frigiver regelmæssigt firmware- og softwareopdateringer til deres værktøjer. Hold øje med disse opdateringer for at sikre, at dit værktøj altid har de nyeste funktioner og ydeevneforbedringer.

 

Forlæng levetiden på dit Milwaukee maskiner

Forlæng levetiden på dit Milwaukee værktøj med disse enkle og effektive tips! Som en førende producent af kvalitetsværktøj er Milwaukee dedikeret til at sikre, at dine værktøjer holder længe og yder deres bedste. Følg disse råd for at sikre optimal ydeevne og holdbarhed:

Regelmæssig vedligeholdelse: Sørg for at rengøre og smøre dine værktøjer regelmæssigt for at forhindre slid og korrosion. Hold dem fri for støv, snavs og affald, og kontroller jævnligt for løse dele eller skader.

Korrekt opbevaring: Opbevar dine Milwaukee-værktøjer et tørt og tempereret sted væk fra direkte sollys og fugt. Brug beskyttende kasser eller tasker for at forhindre stød og skader under opbevaring og transport.

Brug det rigtige tilbehør: Vælg altid det korrekte tilbehør og de rette reservedele til dine Milwaukee-maskiner. Forkert tilbehør kan forringe ydeevnen og endda forårsage skader på værktøjet over tid.

Følg brugsanvisningen: Læs og følg altid brugsanvisningen nøje for at sikre korrekt brug og vedligeholdelse af dine Milwaukee-værktøjer. Overbelast aldrig værktøjerne eller brug dem til formål, de ikke er beregnet til.

Ved at følge disse tips kan du sikre, at dine Milwaukee-værktøjer forbliver i topform og leverer pålidelig ydeevne i mange år fremover.

Milwaukee Maskiner 5 Milwaukee Maskiner 5
De mest stillede spørgsmål De mest stillede spørgsmål

De Mest Stillede Spørgsmål

Hvad adskiller Milwaukee-maskiner fra andre mærker på markedet?

Milwaukee-maskiner skiller sig ud på grund af deres fokus på kvalitet, holdbarhed og innovative teknologier. Deres værktøjer er kendt for deres kraftfulde ydeevne og pålidelighed selv under de mest krævende forhold.

Hvilke typer værktøjer tilbyder Milwaukee?

Milwaukee tilbyder et bredt udvalg af værktøjer, herunder boremaskiner, slagnøgler, slibemaskiner, stiksav, slagskruemaskiner, og mange flere. De har også specialiserede værktøjer til forskellige brancher og applikationer.

Hvad er fordelene ved at vælge Milwaukee-maskiner?

Fordelene ved at vælge Milwaukee-maskiner inkluderer deres høje kvalitet, holdbarhed, kraftfuld ydeevne, og avancerede teknologier. Disse maskiner er designet til at håndtere selv de mest krævende opgaver og tilbyder brugerne pålidelige og effektive løsninger.

Er Milwaukee-maskiner egnet til både professionelle og hjemmebrugere?

Ja, Milwaukee-maskiner er velegnede til både professionelle håndværkere og dedikerede gør-det-selv-entusiaster. Deres brede udvalg af værktøjer og tilbehør gør dem alsidige og anvendelige i forskellige situationer og projekter.

Hvad er fordelene ved at vælge Milwaukee's One-Key-teknologi?

One-Key-teknologien giver brugerne mulighed for at tilpasse, overvåge og styre deres værktøj via en mobilapp. Dette gør det lettere at optimere indstillinger, sporere ydeevne og forhindre tab af værktøj, hvilket resulterer i en mere effektiv arbejdsproces.

Hvordan kan jeg forlænge levetiden på mine Milwaukee-maskiner?

Forlæng levetiden på dine Milwaukee-maskiner ved at praktisere regelmæssig vedligeholdelse, korrekt opbevaring og brug af det rette tilbehør. Hold værktøjerne rene, undgå overbelastning og følg altid producentens retningslinjer.

Hvad er nøglefunktionerne i Milwaukee's batteridrevne M12 og M18 systemer?

Milwaukee's M12-system (12V) og M18-system (18V) er batteridrevne platforme, der tilbyder et bredt udvalg af værktøjer til forskellige opgaver. Disse systemer er kendt for deres høje ydeevne, lange driftstid og alsidighed, hvilket gør dem ideelle til professionelle opgaver.

Garanti og kundesupport:

Milwaukee tilbyder op til 3 års garanti ved at register din maskine på deres hjemmeside. Du kan også selv sende din maskine direkte til service udenom forhandleren og selv vælge hvor dit værktøj skal hentes. Det giver den fordel at du kan spare et par dage i forsendelse, ved at sende den direkte ind til Milwaukees servicecenter.

Disse fordele gør Milwaukee til et foretrukket valg for både professionelle håndværkere og gør-det-selv-entusiaster, der søger pålidelige, kraftfulde og holdbare værktøjer.

Se links for yderligere infromationer: 

Registering af forlænget garanti og reperation:
https://warranty.milwaukeetool.eu/dk-dk/home

 

Milwaukee Service blanket: https://static.milwaukeetool.eu/NetC.MilwaukeeTools/media/Danish-media-library/Service/Milwaukee-service-form-2019-XDK.pdf?v=1561129130000

 

Sådan gør du- Garanti reperation:
https://dk.milwaukeetool.eu/service/eservice/

Milwaukee Garanti Milwaukee Garanti
Butiksfacade Butiksfacade

Fragt

Bestil for 400,- og få gratis fragt. Vær opmærksom på, at denne særlige fragtpris kun gælder for levering i Danmark, inklusiv danske brofaste øer.

 

Råd og vejledning

Har du forspørgsel om vores sortiment eller har brug for rådgivning omkring valget af dit næste produkt, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.