Handsker

Hos Special-Butikken Herning A/S har vi altid er stort udvalg handsker på lager. Her finder du masser handsker, til mange forskellige formål. Alt fra den almindelige montagehandske, til forskellige specialhandsker som sandblæsehandsker. Du finder et stort udvalg herind!

Du finder mærker såsom OZ-ON, Tegera, Milwaukee, Boisen Safety, Thor og mange flere. 

Husk, hvis du mangler noget specifikt, eller et godt tilbud på en større mængde kan du altid skrive til herning@sbherning.dk, eller ringe på 9712 2599.

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 42

Faldende orden
Side
pr. side

Er du i tvivl om hvilken handske du søger?

Herunder er en kort forklaring om de forskellige handsker, for at du nemmere kan vælge variant;

  • Montagehandsker giver dig bedre greb, og fungerer som et lille ekstra lag på fingrene. Det er strikkede handsker, som er dyppet i nitril, gummi eller lignende som forbedrer grebet. Der findes versioner som er foret, til vinterbrug, eller som er mere skærefaste. Derudover kan man også få dem som high-vis. 
  • Arbejdshandsker er all-round handsker, som er velegnede til mange forskellige ting. De kan være lavet i mange forskellige materialer, til mange forskellige formål. Her finder du f.eks. læderhandsker, som kan holde til rigtig meget eller teknikerhandsker, som er en lidt mildere version af en montagehandske. 
  • Nitrilhandsker er også kendt som engangshandsker. Det er tynde handsker i nitril, som kun bruges en gang. De er helt vandtætte, og beskytter mod skidt og snavs. De handsker vi forhandler er i en kvalitet hvor de ikke flækker og går i stykker med det samme, og er derudover pudderfri. 
  • Svejsehandsker er hårdføre læderhandsker, som er lavet til at være i nærheden af den varme svejsning. Derudover er de lange, og med en stor spalte så de beskytter mere mod flyvende gnister. Handskerne er udført i læder, både for holdbarhed og dets gode varmeresistens.
  • Sandblæsehandsker er de handsker der bruges til vores sandblæsekabiner. Der findes to størrelser, alt efter model af sandblæser. De er meget hårdføre, og bliver ikke slidt i stykker nær så hurtigt som andre handsker ville gøre i en sandblæser. Håndstørrelsen er onesize, og er ellers lavet til forskellige flancer. 

Skulle der være noget vi mangler i sortimentet? Tøv endeligt ikke med at kontakte os, så vi kan finde et super par handsker til dig også.