Havemaskiner

M12 og M18 Milwaukee batteridrevne haveredskaber til haven og til arbejde

 Milwaukee er kendt for deres kvalitetsværktøj og udvidet deres varekatalog med haveredskaber i samme kvalitet.

Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Få mere ud af dit værktøj med Milwaukee havemaskiner

Hos Special-Butikken Herning finder du et stort udvalg af havemaskiner fra det verdenskendte mærke Milwaukee. 

Om du mangler en kædesav, hækkeklipper, løvblæser, græstrimmer eller rygsprøjte eller tilbehør til dine Milwaukee havemaskiner, så kan du finde det hos os.

De fleste havemaskiner fra Milwaukee, som du kan købe hos os, kommer uden batterier og lader. Det skyldes at mange allerede har maskiner og værktøj fra Milwaukee, så vi mener vi kan tilbyde den bedste løsning for dig, ved at tilbyde dig disse uden batterier og lader. På denne måde slipper du for at have unødvendige ladere og batterier liggende og du kan få havemaskinen billigere. Du kan altid købe batterier og lader ved siden af hvis du har brug for det.

Milwaukee havemaskine er den perfekte løsning til projekter derhjemme

Der er mange fordele med en batteridrevet Milwaukee havemaskine. 

  • Den største fordel er at du slipper for forlængerledningen. Slut med at lede efter kabeltromlen eller bruge tid på at vikle forlængerledningen ud. Kom nemt rundt i haven og gå fra område til område uden at skulle trække kablet rundt eller ved et uheld skære kablet over.
  • En anden fordel er at du slipper for de negative sider, som en benzindrevet havemaskine har. Du og dine naboer slipper for larmen og du slipper for at vedligeholdelsen og for at skulle kæmpe med at få startet maskinen.

Milwaukee havemaskiner dækker over et bredt udvalg af forskellige produkter, du kan bruge til forskellige formål.

Milwaukee græstrimmere gør det nemt for dig at komme rundt i haven og fjerne den græsvækst, du ikke kan komme til med din plæneklipper. Du vil kunne komme godt ind i hjørnerne i haven og langs med kanten på fliserne eller rundt om flagstangen.

Med Milwaukee hækkeklipperne slipper du for ledningen på en el-hækkeklipper og du slipper for osen, samt vægten af en benzindrevet hækkeklipper. 

Med 3 forskellige hækkeklippere fra Milwaukee kan du finde den helt rigtige hækkeklipper til dit behov. Milwaukee hækkeklippere fås med en 60 cm og 45 cm sværd og Milwaukee hækketrimmer gør det muligt at klare små opgaver eller hvis man vil formklippe sin buske.

Milwaukee havetrimmer motorenhed er en pladsbesparende enhed, der gør det muligt for dig at have både en hækkeklipper og en kædesav på en maskine med Milwaukee hækkeklipperforsats og kædesavsforsats og dermed spare plads.

 Milwaukee løvblæser gør det nemt at få samlet blade sammen eller få fjernet det afklippet græs fra fliserne. 

Milwaukee kædesav gør det nemt at komme rundt og kappet de grene man ønsker at få fjernet. Leverer ekstremt lang driftstid med 150 snit i 100 mm x 100 mm fyrretræ på ét 12,0 Ah batteri. M12 Milwaukee kædesav er med en 15 cm sværd og er god til at save i mindre grene eller beskære buske af tykkere størrelse.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål omkring Milwaukee havemaskiner eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.