Bukser

Arbejdsbukser er en vigtig del af ens arbejdsbeklædning. Slidstærke, praktisk og komfortable er vigtige kriterier for et par arbejdsbukser.

Vi i Special-Butikken Herning har derfor et udvalg af arbejdsbukser, der opfylder de kriterier og hvor du kan finde netop det par arbejdsbukser, som passer til dit arbejde.

Vælg det par arbejdsbukser, der passer til netop dig erhverv. Skulle du være i tvivl om hvilken buks passer til dit erhverv, så er du velkommen til at komme ind i butikken eller ringe ind for at få rådgivning.

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

Bukser

Mangler du et nyt par bukser, så er Special-Butikken Herning helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdsbukser, som strækker sig over bukser med løse hængelommer, knæpude indsats, Strech, mobil lomme, refleks, Hi-vis, knæ lommer, hammerstrop eller den klassiske arbejdsbuks, som vi alle kender.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg i bukser fra kendte mærker som Mascot, Kansas og  Ocean. Alle bukser har hver deres funktioner, om det er Hi-vis, så du kan blive set på arbejdspladsen, Strech, så bukserne føles behagelige at have på, hængelommer, så du kan have dit værktøj med dig på farten, knæindsats, så du kan beskytte dine knæer hver dag, så har vi lige det du skal bruge.

Arbejdstøj til alle fag

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi bukser, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så vil du kunne finde en par bukser der dækker dine behov. Om du arbejder udenfor eller indenfor, så har vi lige det der passer til dig.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit bukser, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alle bukser har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.