Slagboremaskiner

M12 og M18 Milwaukee slagboremaskine til både den private og den professionelle

 Slagboremaskinen er kendt som arbejdshesten i et hvert el-værktøjssamling og Milwaukee ligger på toppen, når det kommer til kvalitet, ydeevne og egonomi. 

Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Bor huller nemt og effektivt med Milwaukee Slagboremaskine

Slagboremaskinen er håndværkerens arbejdshest. Med op til 32.000 slag i minuttet sikre Milwaukee slagboremaskine at du kommer i mål med dine boreprojekter, som kan være i træ, jern, beton, mursten og meget mere. Med en batteridrevet slagboremaskine fra Milwaukee får du friheden til at komme rundt på arbejdspladsen og du slipper for at trække en ledningen rundt med dig.

Avanceret teknologi fra Milwaukee

Milwaukee udvikler altid nye teknologier for at give dig en maskine der kan yde mere og giver en længere levetid for slagboremaskinen. Derfor kan du finde nogle modeller af slagboremaskiner med teknologi udviklet til at give dig en endnu bedre maskine.

  • Kul fri motor giver dig først og fremmeste en motor der har en længere levetid, men det giver dig også en mindre støjende Slagboremaskine og du slipper for at skulle tænke på at skifte kul i din maskine.
  •  REDLINK™ er en overbelastningsbeskyttelse, som sikrer både batteriet og slagboremaskinen mod overbelastning og sikre at slagboremaskinen kan yde sit maksimum, uden at slagboremaskinen lider overbelastning.
  • REDLINK PLUS™ intelligens leverer avanceret digital overbelastningsbeskyttelse for batteri og slagboremaskinen i tillæg til at forbedre ydelsen under hård belastning
  • REDLITHIUM™ batterier varer længere, tænker hurtigere og arbejder hårdere en andre LITHIUM-ION batterier.  De er bygget for at klare de mest krævende forhold, leverer REDLITHIUM™ batterier mere ydelse gennem arbejdsdagen og batteriets levetid.
  • One-Key™ er Bluetooth® tracking er et sporingsværktøj, der sammen med appen, stregkode-scanning og geofence, giver dig et overblik over hvem i virksomheden der har hvilke værktøjer. Det giver et nemt overblik over hvor dit værktøj er og hvem der har eller har haft ansvaret på dine Milwaukee værktøj.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål omkring Milwaukee slagboremaskinen eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.